Tonnikala"wok"
1 tölkki wokvihanneksia suolaliemessä
1 purkki tonnikalaa vedessä
loraus sweet chili- kastiketta
ripaus rouhittua mustapippuria
Ensi kerralla lupaan postata jotain vähän haasteellisempaa :D
Kaikilla mausteilla, kaikilla aisteilla
Lähettänyt Anna klo 13.21 2 kommenttia
Tunnisteet: Kala
Kiitokset tämän ruuan ideasta lähtevät taas kerran Ainolle, jonka blogista löydän aina toistaan mielenkiintoisempia ja maukkaampia reseptejä! :) Tein tähän alkuperäiseen ohjeeseen jonkin verran omia muutoksiani, mutta perusajatus säilyi silti samana. Fileistä tuli sambal oelek-chilitahnan ja hunajan liiton ansiosta sopivan tulisia, voisinpa nimittää tuota makua jopa suloisen tuliseksi.
4 broilerinfileetä
6-7 tl sambal oelek-chilitahnaa
6 tl hunajaa
6 tl soijakastiketta
3 tl rypsiöljyä
Provencen mix-yrttimaustetta
ripaus sitruunapippuria
Lähettänyt Anna klo 17.31 0 kommenttia
Tunnisteet: Kana
(Blogger muutti kuvanlaadun ihan huonoksi, höh! No mutta ruuan herkullisuus kompensoi tämänkin asian ;) )
Lähettänyt Anna klo 9.23 0 kommenttia
Lähettänyt Anna klo 16.38 0 kommenttia
Tunnisteet: Kasvisruoka
En eilen ehtinytkään postailla tätä piirakkaohjetta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Tämän piirakan maku oli tosi kiva: feta toi napakkuutta kuullotettujen punasipuleiden pehmeän maun rinnalle, eikä kirsikkatomaattien maukkauttakaan voi koskaan liikaa korostaa, nam! Täytteiden määriä en laita ohjeeseen, koska itsekin heittelin niitä mukaan reilusti "hunttuurilla", eli jokainen laittakoon aineksia oman makunsa mukaan :)
Pohja:
1 dl vettä
½ dl Flora kevyt Culinessea
½ tl suolaa
1 dl kaurahiutaleita
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
Täyte:
punasipuleita silputtuna
tilkka öljyä
fetajuustokuutioita (itse käytin 3% valkosipulilla ja basilikalla maustettuja)
kirsikkatomaatteja
2 dl Flora Kevyt&Paksu 4% ruokakermaa
2 kananmunaa
mustapippuria
suolaa
Lähettänyt Anna klo 17.51 0 kommenttia
Tunnisteet: Suolaiset leivonnaiset
Lähettänyt Anna klo 21.45 0 kommenttia
Tunnisteet: Leivonnaiset
Elikä tosi simppeli, mutta sitäkin maistuvampi ruoka taas kerran :) Kuten kuvasta saattaa huomata, UNOHDIN juustoraasteen laittaessani kalan uuniin! Lisäsin juuston siis vasta loppuvaiheessa, jolloin en kerennyt raastamaan sitä vaan yritin murustella sormien välissä pienemmiksi paloiksi, joten juustot ovat sen takia tuollasia sulaneita "klönttejä" :D Itselläni ei siis ollut käytössä juustoraastetta, vaan hyödynsin tähän entisen juuston "kannan". Mutta onneksi tämä episodi ei millään lailla vaikuttanut ruuan herkullisuuteen ;)
Lähettänyt Anna klo 15.12 0 kommenttia
Tunnisteet: Kala