Jääkaapissa odotti kolme broilerfilettä, joista päätin tehdä nämä kuorrutetut pihvit. Leivitystä en ollut aiemmin kokeillut, eikä näissä pihveissä mitään vikaa ollutkaan. Ehkä kuitenkin olen enemmän leivittämättömien ja itse pintamaustettujen broilerfileiden ystävä, mikä saattaa johtua myös siitä, että olisin voinut maustaa näiden pihvien leivityksessä käyttämääni näkkärimurskaa rohkeammin. Nyt laitoin mausteita aika varovaisesti, koska joskus kotona on käynyt niin, että tekemäni ruoka on ollut äitini ja etenkin veljeni makuun liian mausteista.
Ruishuntuiset broilerfileet
keskiviikko 3. joulukuuta 2008
Ruishuntuiset broilerfileet
Lähettänyt Anna klo 16.09 1 kommenttia
Tunnisteet: Kana
tiistai 2. joulukuuta 2008
Bataatti-porkkana-papusosekeitto
Mieleni teki sosekeittoa ja päädyin tällä kertaa tällaiseen comboon. Tosi hyvää keitto olikin, melko makeat maut sopivat hyvin yhteen ja pavut toimivat vieläpä hyvinä proteiininlähteinä keitossa. Suosittelen!
Bataatti-porkkana-papusosekeitto
1 bataatti
6 porkkanaa
400g ruskeita papuja
sipuli
tuoretta basilikaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
maitoa
Kuori bataatit ja porkkanat sekä sipuli, pilko ne pieniksi paloiksi ja laita kiehumaan. Huuhtele pavut siivilässä ja lisää ne bataattien, porkkanoiden ja sipulin joukkoon kattilaan. Keitä, kunnes kaikki ainekset ovat niin pehmeitä, että saat soseutettua ne sauvasekoittimella. Ota keitinvesi talteen ja lisää ainesten joukkoon tuoreita basilikan lehtiä. Soseuta ainekset ja nosta kattila vielä takaisin hellalle. Notkista sosetta keitinvedellä sekä maidolla tai halutessasi ruokakermalla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lähettänyt Anna klo 17.01 0 kommenttia
Tunnisteet: Keitot