CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Ruishuntuiset broilerfileet

Jääkaapissa odotti kolme broilerfilettä, joista päätin tehdä nämä kuorrutetut pihvit. Leivitystä en ollut aiemmin kokeillut, eikä näissä pihveissä mitään vikaa ollutkaan. Ehkä kuitenkin olen enemmän leivittämättömien ja itse pintamaustettujen broilerfileiden ystävä, mikä saattaa johtua myös siitä, että olisin voinut maustaa näiden pihvien leivityksessä käyttämääni näkkärimurskaa rohkeammin. Nyt laitoin mausteita aika varovaisesti, koska joskus kotona on käynyt niin, että tekemäni ruoka on ollut äitini ja etenkin veljeni makuun liian mausteista.

Ruishuntuiset broilerfileet


yksi broilerfilee per ruokailija
n. 2 dl ruisnäkkärimurskaa(murskaa esimerkiksi tehosekoittimessa)
kananmuna
suolaa
mustapippurirouhetta
Sekoita kulhossa kananmuna, suola ja mustapippurirouhe. Laita näkkärirouhe toiseen kulhoon. Kuivaa broilerfileiden pinta ja kasta fileet yksi kerrallaan ensin kananmuna-suola-pippuriseoksessa ja heti sen jälkeen näkkärirouheastiassa. Asettele fileet uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin puolisen tuntia.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alkopa tehä mieli :) Näyttää tosi hyviltä =)