CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 15. toukokuuta 2009

Epäwokattu wokki

Täällä laiska kesäloman eilen aloittanut bloggari bloggailee! Tosiaankin sana laiska jos joku kuvaa tämän päivän kokkailujani paremmin kuin mikään muu. Tulin eilen kotikotiini kesäloman viettoon (vielä olisi kuitenkin muutto tehtävänä opiskelukaupunkini asunnosta, en jaksa!) ja olin suunnitellut, että teen tänään itselleni ja äidilleni jotain fiinimpää ruokaa juurikin kesäloman alun kunniaksi. Noh, äidilläni olikin tänään jokin koulutuspäivä eikä hän tullut ruokiksella kotiin syömään, joten valmistinkin ruokaa vain itselleni ja menin kyllä suoraan sieltä, mistä aita on matalin :D Ensimmäistä kertaa ikinä ostin wokvihanneksia säilyketölkissä (ei vedä vertoja pakastewokvihanneksille saatika tuoreille, joista yleensä wokin valmistan!) ja wokpannunkin virkaa toimitti kattila... No tämä minulle sallittakoon "rankan" opiskelutalven jälkeen ;)


Tonnikala"wok"

1 tölkki wokvihanneksia suolaliemessä
1 purkki tonnikalaa vedessä
loraus sweet chili- kastiketta
ripaus rouhittua mustapippuria

Valuta wokvihannekset siivilässä ja huuhtele nopeasti vedellä. Kaada vihannekset kattilaan ja sekoita tonnikala joukkoon. Lorauta mukaan vielä hieman sweet chili- kastiketta, lämmitä hetki hellalla ja tadaa: yksi maailman simppeleimmistä ruuista on valmis!


Ensi kerralla lupaan postata jotain vähän haasteellisempaa :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyi helekutti. Syökö joku oikeesti niitä tölökkiwokkeja? Kerran mie oon mennyt sellaasen ostamaan mutta toista kertaa ei koskaan tule.

Anna kirjoitti...

Anonyymi: Taisi minullakin jäädä tämä ensimmäinen kerta myös viimeiseksi :)