CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 9. toukokuuta 2009

Sambal oelek-broileri

Kiitokset tämän ruuan ideasta lähtevät taas kerran Ainolle, jonka blogista löydän aina toistaan mielenkiintoisempia ja maukkaampia reseptejä! :) Tein tähän alkuperäiseen ohjeeseen jonkin verran omia muutoksiani, mutta perusajatus säilyi silti samana. Fileistä tuli sambal oelek-chilitahnan ja hunajan liiton ansiosta sopivan tulisia, voisinpa nimittää tuota makua jopa suloisen tuliseksi.


4 broilerinfileetä
6-7 tl sambal oelek-chilitahnaa
6 tl hunajaa
6 tl soijakastiketta
3 tl rypsiöljyä
Provencen mix-yrttimaustetta
ripaus sitruunapippuria


Laita broilerinfileet pakastepussiin. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää broilereiden joukkoon. Kääntele pussia muutamaan kertaan niin, että marinadi sekoittuu tasaisesti ja anna broilereiden maustua yön yli. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoile broilerit esimerkiksi täysjyväpastan ja vihersalaatin kera.

0 kommenttia: