CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 28. elokuuta 2008

Tuumasta toimeen

Nyt tämä vihdoin on totta! Ajatus omasta ruokablogista on muhinut mielessäni jo jonkin aikaa, mutta jäänyt aina vain toteuttamatta. Ehkäpä näissä sateisissa elokuun illoissa on jotain positiivistakin - innostus ryhtyä tuumasta toimeen, kun ulkoilemaankaan ei ole menemistä ;)

Olen nuori opiskelijanainen ja etenkin tänä kesänä olen viihtynyt kyökin puolella paremmin kuin koskaan aiemmin. Kokeilemalla omia ja muista ruokablogeista bongaamiani reseptejä olen saanut kuluneen kesän aikana perheenjäseniltämme kiitoksia maukkaasta ruuasta ja herkullisista leivonnaisista. Sinänsä harmittaa, etten ole aiemmin saanut aikaiseksi perustaa blogia, koska kesän ajalta olisin saanut vaikka kuinka monia maukkaita bloggauksia aikaan. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan! :)

Viikonloppuna on edessä muutto opiskelukaupunkiin, jolloin ruokaakin laitan lähinnä vain itselleni opiskelijabudjetin rajoissa. Mielestäni hyvää ruokaa voi saada aikaan myös halvemmista raaka-aineista, mutta en kuitenkaan liikaa pihtaile ruokakaupassa käydessäni.

Toivotan kaikki lukijat ja kanssabloggaajat tervetulleiksi seuraamaan keitoksiani (ja koitoksiani ;) ) sekä jättämään kommentteja ja palautetta! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Napponen - Onpa oikein hauska ja onnistunut nimi blogillesi. Uskon, että blogistasi löytää moni aloitteleva ja ehkä arkakin kokki innostusta uudelle harrastukselle. Seurailen reseptejäsi ja lupaan kokeilla. Kuulet sitten miten onnistuin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :)

Mie toivotan uudelle blogille onnea ja menestystä ohjeviidakossa :)
Laitan siut linkkilistalleni ihan heti!
Mukavia ohjeita jo nyt, joten odotan innolla jatkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa mukaan blogimaailmaan! Pitäisi varmaan minunkin kokeilla tuota porkkanakakkua, on aina jäänyt vain ajatukseksi.

Anna kirjoitti...

ultsi: Kiitos, siultahan mie oon parhaat opit saanut <3

cebic: Kiitos siullekin! :) Tässä ohjeviidakossahan tulee melkein jo runsaudenpula :D

paula: Kiitoksia sinullekin! :) Tuo porkkanakakku on kyllä kokeilemisen arvoinen, ainakin meillä hävisi heti parempiin suihin!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa vaan ruokabloggaajien joukkoon :) kivoja ohjeita jo täältä löytyy!!

Anna kirjoitti...

vilijaana: Kiitoskiitos :)