CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 29. elokuuta 2008

Vuohenjuustobroilerpasta

Mieleni teki broilerruokaa ja hyvää reseptiä etsiessäni bongasin Liemessä-blogista ihanan vuohenjuustopastan. Vuohenjuustoa en ole aiemmin käyttänyt ruokaa laittaessani, mutta jatkossa hyödynnän sitä varmasti uudemmankin kerran, niin maukas uusi tuttavuus oli! Yleensä olen tehnyt pastan seuraksi tomaattipohjaista kastiketta, mutta arvovaltaisen raadin (äitini ja minun) mielestä vuohenjuustovisio ylsi samalle tasolle, ellei jopa ylikin. Oma versioni ruuasta poikkesi jonkin verran alkuperäisestä reseptistä, joten laitan ohjeen oman versioni mukaisesti.



400g broilerin fileepihvejä
n. 100 g vuohenjuustoa
n. 200 g vihreitä papuja
1 puristettu valkosipulinkynsi
soijakastiketta
½ sitruunan puristettu mehu
garam masalaa
pizzamaustetta
öljyä paistamiseen
sopiva määrä pastaa
Suikaloi broilerin fileepihvit ja paista niitä öljyssä. Mausta garam masalalla ja pizzamausteella oman makusi mukaan, itse en mitannu kuinka paljon em. mausteita laitoin. Lisää loraus soijakastiketta, sitruunamehu ja puristettu valkosipulin kynsi broilereiden sekaan. Pyörittele broilersuikaleita hetken aikaa ja lisää pavut. Laita sopivassa välissä pastat keittymään ja lisää samoissa tietämissä vuohenjuusto broilerin sekaan ja anna sen sulahtaa joukkoon. Kun pastat ovat kypsiä (mieluiten hieman al dente), lisää broilerit pastan sekaan. Muutama basilikanlehti antaa annokselle kivan piristyksen :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi nam...tässä olisi ruoka meidän makuun, vuohenjuustoa ja broiskua =P

Anna kirjoitti...

vilijaana: Suosittelen kyllä kokeilemaan! Varoituksen sanana kuitenkin, että tähän ruokaan tulee himo! ;)