CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 20. syyskuuta 2008

Mantelinen garam masala lohi

"Kunnollista" kalaruokaa pitkästä aikaa, mikä sen parempaa! :) RuokaPirkasta löysin mielenkiintoisen ohjeen garam masala lohesta, jota päätin tänään testata hieman ohjetta soveltaen. Lähinnä vain siis lisäsin kalan päälle mantelilastuja ja mozzarellajuustopaloja, mitä ohjeessa ei mainittu. Ei ehkä aivan vetänyt vertoja aiemmin valmistamalleni ja postaamalleni sitruunaiselle uunilohelle (hei miten saan tuon sanan linkiksi sen reseptiin, auttakaa tietämätöntä!), mutta kokeilemisen arvoinen tämäkin ohje ehdottomasti oli! :)



kirjolohifilee
garam masala-mausteseosta
mantelilastuja
mozzarellajuustoa

Nosta lohifilee uunivuokaan (halutessasi leivinpaperin päälle) nahkapuoli alaspäin. Ripottele garam masalaa tasaisesti fileen pinnalle. Lisää sen jälkeen mantelilastuja ja mozzarellajuustoa haluamasi määrä. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Itse tarjosin kalaa aiemmin postaamani pestopastan (miten saan tuohonkin sen linkin, apua! :D ) ja omenaisen mozzarellasalaatin kanssa.

0 kommenttia: