CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Tomaattinen tonnikalapastavuoka

Viikonloppuna päädyin tällaiseen helpohkoon, mutta maistuvaan perusruokaan :) Veljeni makuun tämä oli hiukan liian valkosipulista, mutta itselleni suurena valkosipulin ystävänä juuri passelia!


n. 2,5 dl täysjyväpastaa tai -makaronia
purkki tonnikalaa vedessä
400 g tomaattimurskaa
pari ruokalusikallista vuohenjuustoa
pari ruokalusikallista valkosipulituorejuustoa
3 valkosipulinkynttä puristettuna tai hienonnettuna
mustapippuria
kasvisliemikuutio
2 kananmunaa
n. 2,5 dl maitoa


Liuota kasvisliemikuutio kiehuvaan veteen ja keitä pasta siinä. Kaada kypsä ja lämmin pasta kattilasta suoraan uunivuokaan ja sulata joukkoon sekä vuohen- että valkosipulituorejuusto. Sekoita joukkoon tomaattimurska, tonnikala, mustapippuri sekä valkosipulin kynnet joko hienonnettuina tai puristettuina. Kaada päälle munamaito. (Munamaidon voi halutessaan jättää pois, uskoisin että ruoka onnistuu aivan hyvin myös niin!) Paista uunissa 200 asteessa reilu puolisen tuntia. Simply the best! ;)

0 kommenttia: