CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 6. marraskuuta 2008

Tomaattinen ja juustoinen broilerpasta

Tässäpä taas yksi variaatio broilerkastikkeesta. Tämä oli ehdottomasti parasta pitkään aikaan syömääni broilerruokaa ja samaa mieltä taisivat olla myös äitini ja pikkuveljeni. Sinihomejuuston ja aurinkokuivattujen tomaattien liitto yksinkertaisesti toimii mielettömän hyvin, siispä suosittelen! Ehkäpä tätä ideaa voisi käyttää jossain muussakin ruuassa, tulen varmasti testaamaan.


n. 450 g broilerin fileepihvejä
10-15 aurinkokuivattua tomaattia
oliivi- tai rypsiöljyä
1 sipuli
1,5 dl vettä
lihaliemikuutio
1,5 dl ruokakermaa (itse käytin Valion 2% ja onnistui hyvin)
sinihomejuustoa

Suikaloi broilerin fileepihvit ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia paistinpannulla tilkassa öljyä ja lisää broilersuikaleet ja kypsennä ne. Lisää pienityt aurinkokuivatut tomaatit joukkoon. Lisää hetken päästä paistinpannulle noin 1,5 dl vettä sekä lihaliemikuutio ja keitä, kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut. Lisää ruokakerma ja sinihomejuustoa makusi mukaan (en suosittele nuukailemaan sen kanssa ;) ) ja anna sinihomejuuston sulaa kastikkeen sekaan. Tarjoile esimerkiksi täysjyväpastan kanssa.

0 kommenttia: